Първи интимни мигове ще отключат емоциите у доцент Банков и д-р

...
Първи интимни мигове ще отключат емоциите у доцент Банков и д-р
Коментари Харесай

Драматични събития отключват емоциите между доц. Банков и д-р Огнянова в “Откраднат живот“

Първи интимни мигове ще отключат страстите у доцент Банков и доктор Огнянова в новите епизоди на по NOVA.  Една целувка ще се окаже неразбирателство или начало на нови връзки за двамата лекари. Въпросите за предишното и за бъдещето ще терзаят доктор Огнянова, която ще направи първи стъпки към шефа на болничното заведение. „ За Виктор Банков е извънредно мъчно да допусне нов човек в живота си.

Недоразуменията идват от тайните в предишното, които към момента огромна част от лекарския екип се пробва да разгадае. Огнянова ще би трябвало да извърви своя път до сърцето на Банков “, разяснява екипа на най-успешния български медицински сериал.

Тази седмица дребният Коко ще изиграе основна роля в бъдещето на Наталия и Калин . Невинни детски думи ще преобърнат техните връзките, а бракът им още веднъж ще бъде заложен на карта. Д-р Стилянова ще предприеме една от най-големите инициативи в живота си – диалог с екипа на болничното заведение за закупуване на робот Да Винчи, с който доцент Захариев да оперира. Д-р Хинова и доцент Мазов ще преживеят същинско разтърсване в живота си. Романтична почивка ще се трансформира в същински призрачен сън, след който двамата в никакъв случай няма да бъдат същите.
 Наталия и Калин
Ще разкрие ли доцент Банкова най-дълбоките си мисли и усеща пред доктор Огнянова? Какво ще се случи с доцент Мазов и доктор Хинова в идните епизоди? – ще разберете тази седмица, от вторник до четвъртък в  20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.       
                                          
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР